Metamorfosi

10+ Dana, 7- 10 Dana
TYPOLOGIES
DIFFICULTY

MIN. AGE

Metamorfosi

Metamorfosi je malo mesto na početku (zapadnom ulazu) Sitonije, sa oko 500 stanovnika. Karakterisično je po gustoj borovoj šumi koja se nadvija i nad obalom, a ponegde se pruža i do 300m u unutrašnjost poluostrva. S obzirom da je mesto malo i idealno za odmor u pravom smislu te reči, kombinacija mirisa četinara i mora doprinosi boljem opuštanju tokom letovanja. Mesto je zbog svoje mikroklime poznato kao vazdušna banja i idealno za osobe koje imaju probleme sa disajnim organima.

Metamorfosi

U centralnom delu se nalazi odlično uređen park dugačak stotinak metara, sa popločanim stazicama, palmama i visokim borovima koji pružaju odličan hlad, klupicama idealnim za uživanje u zelenilu ili pogledu na morsko plavetnilo, a tu su i brojne igračke (tobogani, penjalice, ljuljaške) za najmlađe.

Metamorfosi ima nekoliko prodavnica mešovite robe, nekoliko taverni, piceriju, pekaru i nekoliko prodavnica suvenira, otprilike sve što je potrebno za mirno porodično letovanje. Za veću kupovinu, na raspolaganju vam je supermarket Lidl (i jos nekoliko drugih) u Nikitiju (na 7-8km).

Mapa

Trenutno najbolja ponuda za

LETO METAMORFOSI