Jerisos

10+ Dana, 7- 10 Dana
TYPOLOGIES
DIFFICULTY

MIN. AGE

Jerisos

Jerisos je poznat kao kapija Svete Gore, jer se osim u Uranopolisu u njemu nalazi luka iz koje ispovljavaju brodići do neke od svetogorskih luka. Zahvaljujući poziciji, u Jerisosu preovladava mirna i pitoma atmosfera, pogodna za porodični i uopšteno odmor bez stresa, sa kupanjem u vodi koja nešto južnije zapljuskuje i obale Hilandara.

Jerisos

U njegovoj blizini možete pronaći mnoštvo divnih plaža za kupanje i odmor, poput Ksiropotamo, a sve na par minuta vožnje od mesta. Jerisos poseduje sve što je neophodno za nesputan odmor, poput velikog broja marketa (Lidl, Masoutis su samo neki), kafea, poslastičarnica, restorana, lekarskih ambulanti, apoteka, dobre povezanosti sa drugim mestima.

Kada vam je potreban predah od kupanja i sunčanja, možete uživati u šetnji lepo uređenim šetalištem uz more. Kao sasvim ravno mesto, Jerisos je idealan za porodice sa decom, starije osobe i sve one koji ne žele da se previše zamaraju. Za one koji bi ipak malo više aktivnosti, postoji mnoštvo izleta na koje možete otići a sve informacije o njima možete dobiti od naših domaćina.

Prepustite se šarmu koje mesto pruža i sigurno ćete mu se vratiti.

Mapa

Trenutno najbolja ponuda za

LETO U JERISOSU